A cuinar!!!

El divendres dia 13 de maig es va decidir que al taller de cuina es faria una tarda de poma i nous!!!
Us deixo la recepta i unes fotos,  ja que va tenir molt èxit, estava molt bona i tots vam gaudir molt tant al fer-la com al menjar-la.

Ingredients:
-Una tira de pasta “quebrada”
-3 pomes reineta
-1/2 l de llet
-3 ous
-75 g de sucre
-50 g de farina
-50 g de nous
-20 g de passes
-Vainilla en pols
-Mantega
-Melmelada de poma.

Procediment:
Escalfa la llet amb una mica de vainilla en pols. Bat els ous amb sucre, afegeix la farina i barreja-ho amb la llet. Remou per evitar grumolls, cola-ho i fes-la bullir mentre es remou.
Pela les pomes, treu-li el cor i talla-les a rodanxes gruixudes. Engreixa amb la mantega un motlle per pastis, folra’l amb la tira de pasta “quebrada” i aboca la crema de vainilla.

Empolvora les nous picades, les passes i els talls de poma. Cuina el pastis durant 20 minuts al forn preescalfat a 180º. Deixa-la refredar, desemmotlla i pinta-la amb melmelada.












No hay comentarios:

Publicar un comentario